Full Moon Party

Hejsan hoppsan! Glad påsk på er! Själv unnade jag mig en chokladbit idag, något påskgodis måste man ju ha....Har äntligen lite tid att vara inne på datorn. Annars har v inte gjort så mycket mer än att festa.
För att ta oss till Koh Phangan tog vi först flyg till Koh Samui och sedan en båt som tog cirka en timme. Har nog aldrig sett så mycket folk på samma lilla båt innan. Helt galet och alla backpckersväskor låg i en gigantisk hög i mitten av båten. Vi hade bokat ett lite lyxigare hotell denna gången än vad vi är vana vid. Drygt 250 kronor natten. Men som sagt, de flesta boende höjer priserna under full moon så det var ändå inte mycket dyrare än normalt bbilligare boende. När vi kom fram från färjan så tog vi en taxi till vårt hotell. Vi hade läst på internet innan att det skulle ligga 5 min från full moon stranden. PERFEKT tänkte vi! Nära hem. MEN som de räknar här så är det såklart fågelvägen så det tog cirka 10 min med taxi från partyt. Men det gjorde inte så mycket eftersom vi är 7 personer nu. Bokade nämligen samma hotell som Tove och hennes vänner Julia, Andréa, Madeleine, och Cornelia. Jättekul att för en gångs skulle umgås med lite fler folk. Perfekt också inför dessa festligheter.
Nog om hotellet, vi är ju trots alllt här för Full Moon Partyt. Ryktet vi hört var dagarna innan självaste full moon skulle vara bättre än dagen D. Och det ryktet stämde mycket bra. De tå dagarna innan gårdagen (den 6 april) var sååå mycket roligare än full moon dagen. igår varr det alldelles för mycket folk, för mycket fulla folk och helt enkelt bara för mycket. Så ikväll laddar vi om på nytt efter gårdagens ganska tråkiga festande. ALL IN? Sista kvällen nu innan en veckas relaxande på en ny ö som heter Koh Samui innan vi drar vidare till Bangkok i några dagar. Sedan är det dags för Laos. Ha nu en rikigt bra påsk där hemma! Nu saknar jag er massor även om vi har det hurbrasomhelst! :D PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback