Regnig dag

Kl 10 fick vi antligen checka in. Nu sitter vi har och forsoker fixa med massa SIM kort, hostel och liknande. Dagen har varit slitsam och vi har varit trotta hela dagen. Arga ocksa pa det dumma vadret!! Det har regnar hela dagen och varit jattekallt, typiskt oss som bara tagit med oss leggins och tunna koftor som vart varmaste plagg, fick helt enkelt ga och frysa. Hostelet vi bor pa heter Wake Up! 6 vaningar och massa folk. Hamnade i ett rum med 6 personer, det gick val bra, 4 killar var det dock och en var tydligen stokig sa en av dem, hoppas det gar bra att somna trots allt. Vi ar verkligen astrotta och tjuriga. Kanner verkligen att vi far uppleva hostelkanslorna med en gang! Vi kunde val komma med tjejer i samma rum atminstonde? :) Shoppade var det enda vi kunde hitta pa en sadan har trakig dag som denna men shoppade gjorde vi inte, haha. Eller jo Amanda kopte en bikini dagen till ara. Men tycker att det finns ett bra utval av klader i min smak, men nu ar vi ju inte har for att shoppa, hihi. Ikvall blir det nog att lagga sig tidigt, om vi nu lyckas sova. Vadret ska vara skit hela veckan, hoppas vi hittar pa nagot roligt att gora! Haha skrattar nu at detta roliga inlagg utan vara svenska bokstaver. Men hoppas ni forstar det mesta anda! Men ska forsoka blogga pa svenskt tangentbord nasta gang! PUSSS PA ER!


Hatar att se detta, sa typiskt!! :( Imorgon far vi ga och kopa varsin jacka och byxor....Lite synd ar det om oss anda? ;)

Kommentarer
Postat av: Therese

Åh första dagen e alltid tuff med jetleg och allt! Det kommer bli kanon! I know that :) Kajsa du måste uppdatera pingchat på AppStore annars fungerar det inte :( love you!

Datum:2011-12-07 Klockan:11:53:04
URL: http://theresegranelli.blogg.se/
Postat av: Ewa

Hoppas ni kommer att sova gott!! Pussålove!

Datum:2011-12-07 Klockan:12:02:36
Postat av: Emilia

Hoppas ni får en grym resa nu, och glöm inte att komma hem igen ;)

Datum:2011-12-08 Klockan:08:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback