22 december

Idag har vi haft regn hela dagen, men ser det postivit, det är i alla fall varmt. Enligt väderprognosen så ska det regna nu i en vecka, lite tråkigt men varför deppa över det? Vi är ju ändå här i Sydney och vi är lyckliga! Hur har ni det där hemma? Har ni julkänslor, så skicka gärna några hit. Försökte hitta gingerbread i mataffären idag, men hittde inga. Finns bara massa äckliga amerikanskka chokladbomber som så kallat julgodis och det lockar inte.
I tisdags var vi ute med hela hostelet i princip, åkte partybuss in till stan, sedan hamnade vi på ett ställe som hette the gaff. Det var helt okej ställe, mycket folk. Man fick varsin tomteluva när man kom dit så vi behövde inte oroa oss för frisyren i alla fall ;). Kul utekväll helt enkelt. Så igår checkade två slitna tjejer ut från vårat hostel surfsidebackpackes och flyttade istället in till våran gamla klasskompis Linnéa, Alexandra och deras tyska inneboende Theresa. De har en lägnhet på samma gata som vårt hostel, så det är nära till allt, superbra läge! Vi bor just nu 5 personer på två sängar, då det är tur att sängarna är stora ;) Ska bo här i en vecka innan vi flyttar till ännu ett hostel.
Igår orkade vi ingenting mer än att stanna hemma i soffan och äta choklad och kolla på gossip girl, ibland behöver man det. Just nu sitter vi bara och tittar på australiensisk tv, någon julfilm. har just lagat lyxmiddag för att vara backpackers, gjorde kött, potatis och rödvinsås. Inte för att det var den mest interessanta saken för er att veta, haha. Ska sluta skriva nu innan jag börjar skriva vad vi köpt för mat till veckan, haha. Kan verkligen inte fatta att det är julafton om två dagar! De firar ju den 25 här men ändå. Vi har inte några direkta planer än, men det lutar åt någon mysig middag på julafton, och sedann kanske utgång på det. Blir nog som ganska vanliga dagar i jul, har varken några ljus, jultomte, Kalle Anka, julmat eller julklappar. Känns verkligen konstigt egentligen, men samtidigt känns det faktskt rätt skönt att slippa all julstress. Såg alla galna mammor idag, alla trötta pappor och skrikande barn idag på stan, julstressen är verkligen skönt att slippa. Ha det så bra så hörs vi snart! Imorgon måste vi på klänningjakt, man kan ju inte ha shorts och linne på självaste julafton! Så det får vi ändå unna oss. Puss och Kram! <3
Samlade svenskar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback