LAOS

Heeej! Nu har vi tagit oss fran Thailand till Laos! Just nu ar vi i huvustaden Vientiane! Innan dess var vi ju fyra dagar i Bangkok. Det vi gjorde mest var det Bangkok ar kant for namligen shopping. I fyra dagar sprang vi runt som galna tjejer i olika kopcentrum, bodde lyxigt och tog mycket taxi. Och shoppade gjorde vi i mangder. Kopte massa roliga saker, vaskan till Bangkok vagde 17,1 och efter Bangkok vagde den 17,6 sa vi fattar inte hur det gar ihop med allt vi kopte bade till oss sjalva och nara och kara. Sista kvallen akte vi till nattmarknad dar vi at pa en liten resturang, da kom det tva killar fran Australien och i princip tvingade oss att dricka en drink med dem (som de givetvis betalade). Fick varsitt SWEDEN armband av dem ocksa. Sa lite besvikna blev de nog nar vi var tvugna att saga att vi skulle upp kl 6 dagen efter och var tvugna att aka hem och packa. Men allt kan man inte ge med sig pa... Bangkok var jattebra, men som sagt vi gjorde inte mycket mer an shoppade sa fotterna madde inte sa bra efter, sa idag tog vi varsin behovlig fotmassage for 35 000 kip som ar ungefar 30 kr.


Har varit har i Vientiane nu i tva dagar, och vi tycker hitills att det ar den trakigaste staden pa resan. Finns verkligen ingenting att gora har. Det ar cirka 40 grader har ocksa, PUH! Igar akte vi fran Bangkok vid 7 pa morgonen sa vi var vid vart guesthouse runt 12. Efter lite krangel pa flygplatsen. Vi skulle fixa visum nar vi kom till Laos och det gick bra. Grejen ar att vi hade hort att vi skulle ha 25 US dollar for visumet men det kostade nu tydligen 31 dollar. Men som tur var tog de thailanska bath sa det loste sig. Vi bor pa Orcid Guest House som Lonley Planet boked rekommenderade, men det var hitills de samsta stallet vi bott pa. Avloppet luktar i hela badrummet, sangarna ar stenharda, helt enkelt ofrascht. Sa dessa tva dagar har val inte direkt varit hojdpunketn pa resan. Hoppas att Laos levererar battre hogre upp.

Igar gick vi mest runt och svettades pa gatorna, kollade pa lite tempel och gick pa nattmarknad. Vi forstar verkligen inte vad man kan gora i den har staden sa idag tog vi med oss vara bikinis och gick till stans finaste hotell, betalade 15 dollar och lag vid deras swimmingpool och solstolar hela dagen, fett nice! Men det var det vart for vi hade ingenting att gora. Imorgon aker vi vidare upp i landet till Vang Vieng och den beromda tubingen. Hoppas verkligen det ar kul dar. Efter dessa trakiga dagar ser vi fram emot att ha lite kul! Nu maste jag ga upp pa rummet innan jag dor av svett, hoppas ni mar bra! Saknar er! Forresten far vi mamma-besok i Fillipinerna den 9 maj, det ska bli jattekul! Krama vara mammor lite ar det vi behover for att fa nya krafter till USA. Tjaaoooo!   

Kommentarer
Postat av: Ma

Och vi behöver era kramar!!!

Datum:2012-04-23 Klockan:13:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback